• Beefland 10 Utrecht

DE MEERN OCCASIONS DIENSTEN CENTRUM

Het schoonmaken van een auto is een zeer belangrijk onderdeel van het onderhoud. Geen enkele auto ontkomt eraan om vies te worden. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met slecht weer, vogelpoep of het rijden over ruigere wegen. Er blijven dan mogelijk moddersporen op de auto achter.

VOORDELEN AUTO SCHOONMAKEN BIJ DE MEERN OCCASIONS

Hoe dan ook, bij De Meern Occasions verzorgen we het schoonmaken van de auto. Als ervaringsdeskundige op dit gebied weten we precies hoe we dat moeten aanpakken. Dit levert voordelen op als:

 • Gloednieuwe uitstraling auto
 • Verwijdering hardnekkige vlekken
 • Waar voor je geld
 • Tijdsbesparing

GLOEDNIEUWE UITSTRALING AUTO

Het maakt niet uit hoe oud de auto zelf is. Wanneer je jouw auto door De Meern Occasions schoon hebt laten maken, ziet deze er weer zo goed als nieuw uit. Het is net of de auto zo uit de showroom is komen rijden. Dit geeft een bijzonder goed gevoel. Het rijdt toch net wat lekkerder wanneer je weet dat de buitenkant van de auto er spiksplinternieuw uitziet. Het geeft een bepaalde uitstraling aan het voertuig mee. En uiteindelijk is dat toch een belangrijk onderdeel van het rijden in de auto. Je wilt wel dat deze er representatief voor jou als persoon uit ziet. Met modder, vogelpoep en andere viezigheden op de auto bereik je juist een tegenovergesteld effect.

VERWIJDERING HARDNEKKIGE VLEKKEN

We zien geregeld bij onze klanten dat ze te maken krijgen met hardnekkige vlekken. Er is dan geen sprake van traditionele moddersporen of vogelpoep, maar iets wat lastiger weg te krijgen is. Ook dit is voor De Meern Occasions geen probleem. Intussen hebben wij al een heel scala aan verschillende vlekken voorbij zien komen. En iedere keer weer zetten we alles op alles om de auto als geheel schoon te krijgen. Dat is uiteindelijk waarvoor je naar ons toe komt. En dus stoppen we ook niet alvorens we dat doel bereikt hebben. Merk je dus dat je auto momenteel met flink wat viezigheid te maken heeft, laat het ons dan direct weten. Binnen een mum van tijd zijn zelfs de meest hardnekkige vlekken weer verwijderd.

WAAR VOOR JE GELD

Verder is het natuurlijk ook wel fijn wanneer je waar voor je geld krijgt. Dat is bij iedere schoonmaakbeurt ons streven. Nu bieden we ons diensten sowieso al voor een relatief laag tarief aan. Echter betekent dat niet dat we op de een of andere manier proberen te besparen op de dienstverlening zelf. Sterker nog, we halen alles uit de kast om de auto er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Daar mikken wij dus op een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Voor een zo laag mogelijke prijs ontvang je een zo kwalitatief mogelijke dienstverlening. Het is onze ervaring dat de gemiddelde klant daar naar op zoek is. En dus leveren we bij De Meern Occasions dan graag precies datgene wat de klant wilt.

TIJDSBESPARING

Tot slot levert het een enorme tijdsbesparing op wanneer je je auto bij De Meern Occasions schoon laat maken. Wanneer je namelijk zelf aan de slag zou moeten gaan, ben je soms uren bezig. Zeker wanneer je een gelijkwaardig resultaat probeert te behalen. Zodoende is het niet vreemd dat meer en meer mensen er vandaag de dag voor kiezen om de auto bij ons schoon te laten maken. Niet alleen gaat dat veel sneller, maar je houdt zelf ook tijd over om aan andere zaken te besteden. Aan leuke of belangrijke zaken. Je hoeft je dan niet bezig te houden met de activiteiten die bij het schoonmaken van een auto komen kijken.

SCHEDULE SERVICE

Heb je momenteel dus met een vieze auto te maken? En heb je geen zin om hier zelf mee aan de slag te gaan om deze schoon te maken? Kom dan naar De Meern Occasions voor een snelle, effectieve en kwalitatief hoogstaande schoonmaakbeurt. We kijken er naar uit om je zo vaak mogelijk terug te zien keren. Wij doen er in ieder geval alles aan om je naar volle tevredenheid verder te helpen.
Voor je het weet, rij je weer rond in jouw 100% schone, glanzende auto. Van binnen en van buiten.

  Name

  Email

  Phone

  Make/Model

  Mileage (optional)

  Best time

  By submitting this form you will be scheduling a service appointment at no obligation and will be contacted within 48 hours by a service advisor.
  BEDRIJFSUREN
  Sunday Closed
  Monday 9:00 am - 9.00 pm
  Tuesday 9:00 am - 9.00 pm
  Wednesday 9:00 am - 9.00 pm
  Thursday 9:00 am - 9.00 pm
  Friday 9:00 am - 7.00 pm
  Saturday 9:00 am - 7.00 pm
  Heb je een vraag? Bel direct!