• Beefland 10 Utrecht

AUTO’S VERKOPEN

We merken bij De Meern Occasions dat het redelijk vaak voorkomt dat men nog een auto met waarde in het bezit heeft. Je bent dan op zoek naar een nieuwe auto, maar je wilt je oude auto graag eerst inruilen.
Om hierin te voorzien, maken wij auto’s verkopen tegenwoordig ook mogelijk. Via het platform op deze website lever je zo relatief eenvoudig een oude auto in, voordat of nadat je een nieuwe hebt uitgezocht.
Het is onze ervaring dat dit met een aantal voordelen komt.

VOORDELEN VAN JE AUTO VERKOPEN

Er zijn een aantal redenen om je auto te verkopen via De Meern Occasions. De belangrijkste daarin zijn:

 • Bespaart tijd
 • Lagere aankoopkosten nieuwe auto
 • Simpel proces
 • Autogegevens invullen
 • Conditie van de auto benoemen
 • Jouw contactgegevens achterlaten
 • Ontvangst taxatie

BESPAART TIJD

Je bespaart jezelf een hoop tijd door de auto in te leveren via De Meern Occasions. Het alternatief is namelijk dat je de auto zelf gaat verkopen. Hier komt een hoop bij kijken. Eerst moet je een plek vinden om de auto aan te bieden. Vervolgens moet je ook nog zelf dealen met geïnteresseerden. Laat je ze wel of niet een proefrit doen? En laat je een vreemde zomaar in jouw auto rondkijken? Je auto verkopen via ons gaat een stuk makkelijker en sneller. Je bespaart jezelf er een hoop tijd en moeite mee.

LAGERE AANKOOPKOSTEN NIEUWE AUTO

Een unieke service die we aanbieden, is dat het inleveren van een oude auto een besparing op je nieuwe auto oplevert. Zo combineer je twee activiteiten om jezelf wat geld te besparen. Met de korting op de aankoop van een occasion bewijs je jezelf een dienst. Rondrijden in twee verschillende auto’s doet toch al bijna niemand. Het is dan alleen maar logisch dat je een ouder model inlevert voor een occasion van De Meern Occasions.

SIMPEL PROCES

Aangezien we weten dat onze klanten van overzicht en efficiëntie houden, hebben we een zeer simpel proces opgesteld. Hierdoor wordt het iedereen bijzonder makkelijk gemaakt om de tweedehands auto in te leveren. Je zit niet uren te zoeken naar de juiste webpagina of de juiste contactgegevens. In plaats daarvan vind je op deze pagina alles terug wat je nodig gaat hebben.

HOE EEN AUTO VERKOPEN?

Om het helemaal duidelijk te maken wat er precies van je nodig is, hebben we het onderstaande stappenplan voor je opgesteld. Dit stappenplan legt precies uit welke stappen je moet doorlopen om een auto te verkopen via De Meern Occasions.

JE AUTO VERKOPEN: STAPPENPLAN

AUTOGEGEVENS INVULLEN

Allereerst hebben we de gegevens van je auto nodig. Denk aan het bouwjaar, het model en hoeveel kilometers ermee gereden zijn. Het geeft ons een overzicht van waar we precies mee te maken hebben. Het is belangrijk dat je hier duidelijke foto’s bij aanlevert. Zo ontstaan er geen misverstanden.

CONDITIE VAN DE AUTO BENOEMEN

Vervolgens zijn we benieuwd naar de conditie van het voertuig. We doelen dan zowel op de binnenkant als ook op de buitenkant van de auto. Is deze in een goede staat? Is de auto helemaal schoon? En is de auto ooit in een ongeluk terechtgekomen?

JOUW CONTACTGEGEVENS ACHTERLATEN

Tot slot hebben we je contactgegevens nodig om contact met je op te kunnen nemen. Qua contactgegevens moet je dan denken aan naam, voornaam, e-mailadres en telefoonnummer. Zo kunnen wij de eerdere gegevens beoordelen en aan de hand daarvan contact met je opnemen.

ONTVANGST TAXATIE

Aan de hand van de aangeleverde gegevens maken wij een schatting van de waarde van de auto. Dit laten we je binnen 48 uur weten.
Heb je momenteel dus de behoefte aan een nieuwe auto? En heb je nog een auto staan die je graag in wilt leveren? Volg dan het hierboven uitgestippelde stappenplan voor een snelle afhandeling!

  First Name*

  Last Name*

  Email*

  Phone

  Additional Information

  Heb je een vraag? Bel direct!